L'equip femení del Rugby Sant Cugat jugarà davant la Santboiana les semis de la final a 4


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení juga davant la Santboiana / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat femení juga davant la Santboiana / Font: Rugby Sant Cugat

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat jugarà les semifinals d'ascens a la Divisió d'Honor davant la Santboiana aquest dissabte a les onze del matí a Castelldefels. Les d'Albert Casorrán lluitaran per accedir a la final i pujar a la Primera Divisió espanyola. Les santcugatenques han finalitzat quartes la lliga regular i les de Sant Boi, primeres.

El Rugby Sant Cugat afronta una cita històrica aquest dissabte amb les semifinals d'ascens a Primera Divisió espanyola. L'escull és gran davant una Santboiana que és el màxim favorit a l'ascens i que té diferents internacionals en el seu equip. Les blau-i-negres ja van superar a les de Sant Boi a la primera volta, però a la segona van caure derrotades. Ara la cita és diferent, però Albert Caso és conscient del potencial de les rivals. Caso vol un partit ajustat en els darrers minuts per tenir opcions de guanyar. El tècnic espera recuperar algunes de les jugadores per afrontar amb més garanties el matx.


Albert Casorrán

Han quedat campiones de la lliga regular i fa molt temps que treballen juntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.