El femení del Rugby Sant Cugat supera la Santboiana i es classifica per a la final de la Divisió d'Honor catalana


  • Comparteix:

Imatge del partit entre Rugby Sant Cugat i UE Santboiana

Imatge del partit entre Rugby Sant Cugat i UE Santboiana

El femení del Rugby Sant Cugat supera (17-21) la UE Santboiana a les semifinals de la Divisió d'Honor catalana i es classifica per a la gran final. Les santcugatenques, que arribaven a la cita com la ventafocs del play-off, superen contra pronòstic a les de Sant Boi aprofitant les seves errades en el joc de mans i es jugaran el títol davant el BUC el proper dissabte a la Foixarda.

Les d'Albert Casorrán arribaven a aquesta semifinal amb els pitjors números dels quatre equips participants i tenien davant al campió de la fase regular, la UE Santboiana. Ara bé, les santcugatenques han demostrat que la seva victòria durant la fase regular no havia estat un miratge i s'han tornar a imposar, com van fer a l'anada en lliga a la UE Santboiana.

En el primer temps ha començat dominant la Santboiana i fins i tot s'ha avançat en el marcador. Però les d'Albert Casorrán han aconseguit empatar el matx i fins i tot posar-se per davant, amb una gran defensa i aprofitant el joc espès de les de Sant Boi en el joc a mans, robant i arribant a la zona de marca. 5 a 14 ha estat el resultat al descans, amb marques de Segarra i Soa per a les santcugatenques.

A la represa la Santboiana ha intensificat el ritme i ha fet una marca que els tornava a posar en el partit (12-14), però de nou les santcugatenques han aprofitat la falta de precisió de les de Sant Boi per robar una bola i tornar arribar a la zona de marca i a distanciar-se en el marcador amb Segarra com punta de llança. Ha estat en els darrers minuts quan el partit ha embogit i després d'una nova marca de la Santboiana, s'ha arribat al final 17 a 21, resultat que possibilitava que el matx caigués de qualsevol banda. I ho ha tingut a les seves mans l'equip de Sant Boi, amb una mala elecció en defensa de les santcugatenques que els ha donat la possibilitat a les noies de Pablo Arévalo d'endur-se el triomf. Ara bé, finalment les d'Albert Casorrán han retingut el resultat i s'han classificat per a la final, amb Elisabeth Segarra com a MVP.

A l'altra semifinal, el BUC ha superat el GEiEG (23-10) i ha obtingut el bitllet per a la final que es disputarà dissabte a la Foixarda de Barcelona. Ni BUC ni Rugby Sant Cugat han guanyat mai el títol.




Albert Casorrán

Hem pogut jugar bé a la seva esquena i on volíem nosaltres i elles no han estat còmodes en defensa. En atac hem fet molta pressió i conservació de pilota, per poder tenir opcions en atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.