El RC València s'erigeix com a clar dominador de la 5a edició del Torneig Jon Reca

Els valencians s'han endut quatre victòries i el francès RC Salanque XV i el Sant Cugat s'han repartit la resta del pastís amb una victòria per barba


  • Comparteix:

El Torneig Jon Reca és una festa pels joves de la base i les seves famílies / Font: Club Rugby Sant Cugat

El Torneig Jon Reca és una festa pels joves de la base i les seves famílies / Font: Club Rugby Sant Cugat

La 5a edició del Torneig Jon Reca, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, ha finalitzat amb tres equips vencedors: el RC València, el francès RC Salanque XV i el club amfitrió, el Club Rugby Sant Cugat. La competició s'ha dividit en tres categories d'edat, sub-8, sub 10 i sub-12, enmarcades en dues modalitats diferents, de promoció i de rendiment. D'aquesta manera, el RC València ha estat el clar dominador amb quatre victòries en les categories sub-10 i sub-12 de rendiment i sub-8 i sub-12 de promoció. El francès RC Salanque XV s'ha endut la victòria en la categoria sub-8 de rendiment i el Club Rugby Sant Cugat ha estat el vencedor en sub-10 de promoció.

El FC Barcelona, el Rugby Toro de Calvià i el Rugby Club Sitges han estat els altres clubs que han participat . Des de l'organització s'ha volgut destacar la col·laboració dels socis i de les famílies en una nova edició per commemorar la figura de Jon Reca.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.