Un adéu agredolç

El Rugby Sant Cugat disputa l'últim partit a la ZEM de la Guinardera d'una temporada on l'equip s'ha acabat desinflant al tram final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la temporada / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu de la temporada / Foto: Cugat.cat

El masculí del Rugby Sant Cugat s'acomiada de la temporada al grup B de la Divisió d'Honor B aquest dissabte davant el Montcada en l'últim partit de la lliga regular. Els de Lewis Williams, que durant la major part del campionat semblava que tindrien opcions de disputar el play-off d'ascens, s'han acabat desinflant al tram final de la temporada i encadenen tres derrotes consecutives. Unes desfetes que han situat l'equip en sisena posició amb 67 punts, lluny dels 98 del totpoderós Fénix de Saragossa i dels 82 del CAU València, el principal rival dels santcugatencs durant bona part de la temporada. El Montcada, per la seva banda, és penúltim amb 29 punts. El partit es jugarà a la ZEM de la Guinardera a dos quarts de cinc de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.