El Rugby Sant Cugat tanca la temporada en quarta posició a la Divisió d'Honor B

Els de Lewis Williams superen en un partit plàcid al Montcada i posen fi al curs quedant-se fora de a zona de play-off


  • Comparteix:

Els santcugatencs diuen adéu a la temporada en quarta posició / Foto: Cugat.cat

Els santcugatencs diuen adéu a la temporada en quarta posició / Foto: Cugat.cat

El masculí del Rugby Sant Cugat diu adéu a la temporada amb una victòria davant la seva afició aquest dissabte contra el Montcada (34-5) i tanca el curs en quarta posició amb 72 punts al grup B de la Divisió d'Honor B. En l'estrena del tècnic neozelandès Lewis Williams a la banqueta, el conjunt blau-i-negre ha demostrat competitivitat i capacitat d'estar entre els millors equips de la categoria, però la dinàmica negativa dels santcugatencs al tram final de la temporada els ha deixat a les portes del play-off d'ascens. Una temporada on el Rugby Sant Cugat ha firmat, finalment, un registre de 14 victòries i vuit derrotes.

La ZEM de la Guinardera ha estat testimoni d'un partit plàcid pels blau-i-negres, que no han tingut problemes per superar el seu rival en la darrera jornada de la lliga. Gràcies a les marques de Xavi Cebrián i Josep Serres, el conjunt local ha agafat avantatge en el marcador, arribant a endossar un parcial de 34 a 0 a l'equip valencià. El Montcada, incapaç de reaccionar, ha maquillat l'electrònic a falta de dos minuts per al final amb una marca de Emile Fournie que ha posat el definitiu 34 a 5 al marcador. Un Montcada que, amb aquesta derrota, ha acabat penúltim de la divisió amb 29 punts i només cinc victòries del total de 22 partits disputats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.