El Rugby Sant Cugat es queda amb la mel als llavis i s'acomiada del play-off d'ascens

Les santcugatenques han perdut davant l'Industriales Las Rozas tot i mostrar una bona imatge i un alt nivell de joc i no disputaran les semifinals

El femení del Club Rugby Sant Cugat perd (12-22) davant l'Industriales Las Rozas i es queda a les portes de les semifinals del play-off d'ascens a la Divisió d'Honor. Les d'Albert Casorrán han signat un partit molt complet, sobretot en una primera meitat de domini santcugatenc, però no han tancat el partit i finalment el rival, que s'ha refet a la segona meitat, s'ha endut el bitllet per disputar la següent fase de la competició. L'equip santcugatenc s'acomiada de la temporada amb la mel als llavis davant d'una Guinardera plena de gom a gom dels aficionats que han volgut reconèixer la bona feina del curs.

Des de l'inici el Rugby Sant Cugat ha mostrat més iniciativa, ritme i gana. Les de Casorrán, multiplicades a la primera meitat, han estat molt generoses amb les ajudes i per cada jugadora rival semblava que hi hagués dues de santcugatenques. L'equip, ambiciós i resolutiu, ha constat la seva superioritat plantant la pilota a la línia de marca de la mà d'Elisabet Segarra al minut 12.

Després d'obrir la llauna, però, el Rugby Sant Cugat ha reculat metres i la pilota ha estat de l'Industriales, que tot i recuperar el protagonisme no ha pogut amb la sòlida defensa de les de Sant Cugat. No ha estat fins al minut 35 que les visitants han obert una escletxa en el mur defensiu rival per posar les taules en el marcador.

Les locals han respost amb contundència i de nou Segarra ha plantat la pilota a línia de marca cinc minuts més tard. Natalia Palou ha fet la transformació per marxar al descans 12 a 5. L'Industriales Las Rozas ha girat com un mitjó a la represa, més intenses que a la primera meitat, i han acorralat a les seves rivals al seu camp.

Les d'Albert Casorrán s'han defensat amb urpes i dents, mostrant un bon nivell defensiu, però han tingut molts problemes per fugir de la pressió visitant i el partit s'ha posat coll amunt per les de Sant Cugat. Finalment, en un darrer tram de partit ple d'efectivitat de l'Industriales, la balança s'ha decantat pel cantó visitant amb tres marques i una transformació que esvaïen les aspiracions d'ascens de les santcugatenques.

Albert Casorran

Molt content tot i el resultat, molt content per arribar a la fase d'ascens i a la final. Cal felicitar a aquestes noies que són un gran equip.