RUGBY: El CR Sant Cugat tanca la primera volta de la lliga apallissant l'Hospitalet


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat continua primer empatat amb el Cornellà a la lliga de primera nacional, després de l'aclaparadora victòria davant l'Hospitalet 'B'. Amb aquest partit el CRSC finalitza la primera volta del campionat i es prepara pel primer partit de la segona volta contra la UE Santboiana.

Un cop més el CRSC ha guanyat sense dificultat a un equip de la seva lliga. Aquest cop ha estat contra l'Hospitalet "B" a qui ha superat per 68 a 3.
Amb aquesta victòria els vemell-i-negres continuen primers, empatats amb el Cornellà tot i que els del Baix Llobregat són primers per la diferència de punts.
Tot i dominar el partit, en cap moment els de Sant Cugat no han perdut l'ordre ni la concentració i això segons l'entrenador del primer equip, Diego Fuck, ha servit per sumar una nova victòria.

Diego Fucks

L'ordre i la concentració han sigut elements clau per aconseguir la victòria


Amb aquests resultats tan favorables a la primera volta , els de Sant Cugat ja preparen a consciència la segona part del campionat, que començarà amb un partit contra la UE Santboina aquest cap de setmana.
Una de les fixacions del CRSC en aquesta segona volta serà derrotar el Cornellà i avançar-lo a la taula classificatòria. Això no serà fàcil ja que en aquesta segona volta els vermell-i-negres s'enfrontaran fora de casa contra els equips més forts de la lliga.
Diego Fucks explica les seves intencions de superar el Cornellà, que continua empatat a punts amb els seus.

Diego Fucks

No sabem si podrem adelantar el Cornellà però farem tot el possible per fer-ho


Ara, només queda esperar a aquest cap de setmana per veure com començaran la segona volta de la lliga els de Diego Fucks, que recordem que s'enfrontaran contra la UE Santboina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.