Les Abelles i Fénix, primers rivals del masculí del Rugby Sant Cugat a la nova temporada a Divisió d'Honor B

Els de Lewis Williams han quedat enquadrats un curs més al grup B de la competició


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la temporada passada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la temporada passada / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat continuarà una temporada més al grup B de la Divisió d'Honor B. El conjunt dirigit per Lewis Williams ha quedat enquadrat a la mateixa divisió que la darrera temporada aquest dijous en el sorteig del calendari realitzat per la Federació Espanyola de Rugbi. Els blau-i-negres donaran el tret de sortida a la temporada el cap de setmana del 14 i 15 de setembre a domicili contra Les Abelles, un dels rivals més potents de la competició i que la temporada passada va finalitzar tercer un punt per sobre dels santcugatencs. El primer partit a la ZEM de la Guinardera serà a la segona jornada davant el campió de la fase regular del curs passat, el Fénix de Saragossa.

En total es disputaran 22 jornades que finalitzaran el 22 de març. La fase d'ascens a la Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi estatal, la jugaran com és habitual els dos primers de cada grup i dos millors tercers dels tres grups que configuren la divisió de plata. Els quarts de final seran el 5 d'abril, el 19 i el 26 d'abril les semifinals, i la final es disputarà a mitjans de maig.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.