El Rugby Sant Cugat perd a casa contra el Poble Nou i encadena la tercera derrota consecutiva

Els blau-i-negres cauen per 15 a 36 davant d'un Poble Nou superior a la segona meitat

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat encadena la tercera derrota consecutiva en lliga després de perdre a casa (15 - 36) contra el Club Natació Poble Nou. Els homes de Lewis Williams s'han avançat gràcies a un drop de Pol Gómez a l'inici del partit, però els visitants han capgirat el marcador al minut 17 i, des d'aleshores, han estat els clars dominadors del matx.

Tot i haver marxat al descans perdent per 3 a 12, els santcugatencs han plantat cara durant una primera meitat més igualada en què només han concedit dos assajos al rival. Els blau-i-negres han seguit mantenint el pols al Poble Nou en una vibrant represa del partit. Miguel Pelayo ha anotat un assaig al minut 51 que retallava diferències i situava el marcador en un 8 a 17.

A partir d'aleshores s'ha produït un carrussel de canvis en tots dos equips, que el Poble Nou ha aprofitat per posar una marxa més al partit. Dos assajos seguits d'Hernán Cerda i Ludovico Gola han posat terra pel mig i han noquejat els santcugatencs, que han arribat al minut 80 perdent per més de 20 punts. Només un últim assaig del Sant Cugat, obra de Josep Serres, ha servit per maquillar el marcador final d'un partit molt exigent contra un Poble Nou molt solvent en atac i en defensa.

Amb aquesta nova desfeta, els blau-i-negres sumen tres derrotes consecutives, dues de les quals a casa, i segueixen sense conèixer la victòria en el que va de lliga. La setmana que ve tindran l'oportunitat de trencar la mala ratxa enfrontant-se contra el Rugby Múrcia, rival menys exigent, a la quarta jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. El partit serà una lluita per sortir dels últims llocs de la taula. Els santcugatencs i els murcians són els dos únics conjunts que encara no han puntuat des de l'estrena en lliga.