El masculí del Rugby Sant Cugat no falla a Múrcia i guanya el primer partit de la temporada

Els de Lewis Williams han remuntat un 8 a 0 en contra a la segona meitat del matx


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat s'endú la victòria del camp del Múrcia (8-26) i suma els primers punts de la temporada després de tres derrotes consecutives. Els de Lewis Williams aconsegueixen així sortir de la cua de la classificació del grup B de la Divisió d'Honor B i posen ja la mirada a la propera jornada, en la qual s'enfrontaran al CAU València.

A la primera meitat, els santcugatencs no han pogut plasmar l'estratègia que tenien preparada pel partit i que portaven entrenant les últimes setmanes, com ha explicat a Cugat Mèdia un dels membres del cos tècnic del club blau-i-negre, Manu Canteli. El Rugby Sant Cugat ha perdut moltes pilotes en els contactes i la frustració s'ha apoderat dels jugadors visitants, que han marxat al descans amb un resultat en contra de 8 a 0.

A la represa, els santcugatencs han fet una passa endavant i han aconseguit dos assajos consecutius que els han posat per davant en el marcador. Gràcies a la millora, el Rugby Sant Cugat ha pogut controlar el partit i fer una tercera marca per sentenciar el partit i que, a més, els hi ha donat un punt de bonificació.

Canteli ha explicat que l'equip necessitava una victòria per poder encarar les dues següents setmanes d'entrenaments amb bon estat de forma i preparar el duel contra el CAU València. L'aturada de partits del proper cap de setmana també permetrà al Rugby Sant Cugat recuperar jugadors lesionats.




Manu Cantineli

Recuperarem jugadors que estaven lesionats. Estem contents per la victòria i ara hem de seguir entrenant per assolir l'objectiu de jugar bé amb un equip molt jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.