El Rugby Sant Cugat es presenta amb un rècord històric a la vessant femenina

L'equip femení del Rugby Sant Cugat, la peça estel·lar del club santcugatenc


  • Comparteix:

24 equips integren la nova temporada del Club Rugby Sant Cugat amb més de 400 jugadors i jugadores que s'han presentat aquest dissabte a la ZEM de la Guinardera. L'equip femení, que milità a la Divisió d'Honor B estatal, registra el rècord històric de la secció amb més d'una trentena de noies. El club ha homenatjat l'exregidor d'Esports Eloi Rovira amb una samarreta de l'entitat i també ha entregat una altra indumentària a la nova regidora d'Esports, Gemma Aristoy.

El Rugby Sant Cugat continua sent un referent en l'àmbit estatal i català d'aquesta disciplina esportiva. L'entitat és un dels clubs que més jugadors aporta a la selecció catalana i espanyola de categories inferiors i un dels que té més llicències amb gairebé 400. La presentació ha servit per exhibir la salut esportiva des dels més menuts, sub 6, passant per l'escola, els dos sèniors tant masculí com femení que militen a la segona categoria estatal, la Divisió d'Honor B. Un a un han desfilat els 24 conjunts i fent-se la tradicional fotografia d'una nova temporada amb reptes ambiciosos. Una entitat que continua l'aposta per la vessant femenina. El president del Club Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, ressalta que el rugbi és una forma de vida que t'acompanya des de petit fins a la categoria de veterans. Laregidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha emfatitzat la bona feina de l'entitat i sobretot amb l'impuls de la vessant femenina. La tradicional fotografia de família ha servit per tancar un acte que dona el tret de sortida a la temporada 2019-2020.





Gemma Aristoy

Potenciar la vessant femenina amb 30 noies és molt meritori.

Emilio Gutiérrez

El rugbi és una forma de vida i seguirem lluitant per fomentar els valors d'aquest esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.