El Rugby Sant Cugat encara la temporada amb nous reptes per endavant

El club blau-i-negre visita l''Esport en Marxa' per posar sobre la taula el seu estat actual


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat ha donat el tret de sortida a una nova temporada en la qual haurà de fer front a diferents reptes. L'aposta per la formació des de la base, la consolidació de la secció femenina i l'objectiu dels dos primers equips d'assentar-se a la Divisió d'Honor B són algunes de les metes que el club blau-i-negre s'ha marcat enguany. El president de l'entitat, Emilio Gutiérrez, i els jugadors del masculí Miguel Pelayo i la del femení Andrea Moreno han visitat el programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat per parlar de l'inici del curs i com esperen que es desenvolupi la temporada.

ESCOLTA-HO

Emilio Gutiérrez, tercer any al capdavant d'un projecte d'èxit
Durant l'entrevista al programa, Gutiérrez ha destacat que el club compta amb un equip de treball format per 12 membres a la junta i una cinquantena de delegats i personal dedicat a l'ajuda en la comunicació i l'escola per formar els entrenadors. Pel que fa a les novetats, enguany Albert Casorrán, l'entrenador del sènior femení, ja no és el director de l'escola del Rugby Sant Cugat. Un càrrec que ha assumit Dani Ripoll, que fa dos anys que forma part del club i que va arribar provinent del BUC.

En aquest sentit, la base del club santcugatenc ha crescut enguany, amb 30 nous jugadors que han provocat que s'hagi hagut de desdoblar en dues categories el sub 12. Un fet que suposa un 'molt bon senyal' per a Gutiérrez, que ha destacat la bona salut de l'entitat i la importància 'de cuidar la base'. Dels 24 educadors dels quals diposa el club, la majoria són jugadors de la casa que juguen a categories superiors i que 'han viscut el projecte esportiu del Rugby Sant Cugat'.

L'estat actual dels primers equips
El sènior masculí ha començat una temporada complicada després de perdre cinc jugadors referents que han fet el salt a la màxima competició, a la Divisió d'Honor. Un projecte que ha començat de manera accidentada amb derrotes i lesions i una plantilla molt jove. Tot i això, Gutiérrez ha posat en valor la solidesa del grup i la seva capacitat per tirar la temporada endavant. En aquesta mateixa línia, el jugador del primer equip Miguel Pelayo ha confessat que l'equip està preocupat, però 'amb ganes de demostrar' que afronten la temporada 'amb il·lusió'.

Pel que fa al primer equip femení, el conjunt dirigit per Albert Casorrán afronta la temporada amb la Divisió d'Honor catalana i la Divisió d'Honor B per endavant després d'erigir-se com la gran sorpresa la temporada passada. Un bon inici a la competició ha donat ales a les santcugatenques, que volen continuar amb la dinàmica de l'any passat, com ha explicat la jugadora del sènior femení Andrea Moreno. Moreno ha destacat que enguany l'equip compta amb 30 jugadores, fet que permet que es puguin realitzar entrenaments de qualitat, però que cal seguir 'animant les noies a apuntar-se a un esport minoritari com el rugbi'.

SantCugatCreix i les peticions a l'Ajuntament
El president del club ha volgut separar el que representa SantCugatCreix de la subvenció que els hi donava l'Ajuntament per tirar endavant la carta ètica. Gutiérrez ha assegurat que els quatre clubs que formen l'entitat seguiran apostant per aquest projecte. Pel que fa a les peticions al consistori, Gutiérrez ha explicat que tenen pendent el canvi de la gespa del camp polivalent i que també s'han plantejat moure aquest camp per poder-hi tornar a jugar com a terreny de joc principal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.