Lewis Williams marxarà del Club Rugby Sant Cugat a finals de desembre

El tècnic neozelandès retorna al seu país i Manu Canteli serà el nou entrenador


  • Comparteix:

Williams torna al seu país d'origen / Font: Rugby Sant Cugat

Williams torna al seu país d'origen / Font: Rugby Sant Cugat

El tècnic del primer equip del Rugby Sant Cugat i director tècnic, Lewis Williams, marxarà a finals de desembre per entrenar el New Brigthon Rugby Fotball Club de Christchurch de Nova Zelanda. Williams tanca una etapa d'una temporada i mitja al capdavant del club santcugatenc. L'actual entrenador de davanters, Manu Canteli, agafarà les regnes del primer equip.

Canvis importants
El Rugby Sant Cugat ha emès un comunicat on ha explicat que Williams marxa al seu país d'origen per entrenar un club de Nova Zelanda on juga el seu net. L'entitat s'ha mogut ràpid i ha explicat que la direcció tècnica serà assumida per Daniel López que ho compaginarà amb ser el cap de la categoria sub-16. De la seva banda, Manu Canteli serà el nou entrenador del primer equip i ja fa quatre temporades que és tècnic de davanters del club. El Rugby Sant Cugat agraeix la tasca de Williams.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.