L'equip sub 18 del Club Rugby Sant Cugat finalitza subcampió de la Copa Ibèrica

Els santcugatencs han perdut la final de la Copa Ibèrica davant l'OS Belenenses


  • Comparteix:

Imatge de la final de la Copa Ibèrica entre Rugby Sant Cugat i Os Belenenses / Font: Hugo Almeida

Imatge de la final de la Copa Ibèrica entre Rugby Sant Cugat i Os Belenenses / Font: Hugo Almeida

L'equip sub 18 del Club Rugby Sant Cugat ha perdut la final de la 1a edició de la Copa Ibèrica en caure derrotat (27-10) davant l'Os Belenenses. La competició s'ha disputat aquest diumenge entre el campió portuguès i amfitrió i el campió espanyol, l'equip santcugatenc. La final ha estat marcada pel 13 a 0 dels locals en el primer temps, que ha marcat el desenvolupament del partit. Finalment, els portuguesos s'han imposat i es converteixen en el primer campió d'aquest recent estrenat títol.

La 1a edició de la Copa Ibèrica ha obert el seu palmarès amb Os Belenenses, com a primer campió. La final ha estat marcada pel domini portugués, que ha segellat un 13 a 0 en el primer temps, fet que ha suposat un dur correctiu per als de Jordi Justícia. A la represa, nova marca local que ha ampliat el marcador amb un 20 a 0. Els santcugatencs han reaccionat fins a posicionar-se 20 a 10, a falta de vuit minuts per al final. A la recta final, Os Belenenses ha certificat el títol amb el 27 a 10 final. La Copa Ibèrica es queda a casa, a Portugal, i el subcampionat aterra a Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.