Amàlia Argudo decideix jugar amb la selecció espanyola i evita jugar amb la francesa

La santcugatenca debutarà en partit oficial amb la selecció espanyola aquest diumenge


  • Comparteix:

Amàlia Argudo amb el seu equip, l'Stade Toulosain / Font: Sylvain Mestre

Amàlia Argudo amb el seu equip, l'Stade Toulosain / Font: Sylvain Mestre

La jugadora santcugatenca de l'Stade Toulousain de França, Amàlia Argudo, ha decidit jugar amb la selecció espanyola absoluta i evitar ser convocada amb la selecció francesa. Argudo ha explicat, a Cugat Mèdia, que tenia la possibilitat de jugar amb França, però s'ha decidit pel combinat estatal perquè és complir 'un somni' i gaudir del rugbi amb les companyes de la selecció espanyola. El debut oficial d'Argudo serà aquest diumenge contra Escòcia juntament amb la jugadora del Rugby Sant Cugat, Beth Segarra.

Amàlia Argudo, de 19 anys, fa quatre temporades que juga a França i és una de les jugadores amb més projecció. De fet, la federació francesa ja l'ha convocat a diferents entrenaments amb la selecció sub 18 i ha estat dins d'un pla de joves talents. Argudo es mostra feliç per jugar amb la selecció absoluta i ressalta que aquesta temporada ha trobat la regularitat en el joc.

La santcugatenca compleix el segon any com a sènior i està gaudint d'un gran rendiment amb l'Stade Toulousain, que lidera la classificació. La darrera temporada va ser molt negativa perquè es va operar de l'espatlla i només va jugar en el darrer tram. La regularitat d'aquesta campanya ha propiciat que la selecció espanyola l'hagi cridat per jugar aquest diumenge a Almeria davant Escòcia. Argudo va jugar quatre temporades amb el Club Rugby Sant Cugat en la seva etapa de formació.




Amàlia Argudo

Des de petita he volgut jugar amb la selecció espanyola i l'ambient és molt bo.

Amàlia Argudo

Aquesta temporada estic sense lesions i jugant a un bo nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.