El Rugby Sant Cugat femení debuta a la Divisió d'Honor B amb una victòria contra el BUC

Les blau-i-negres han culminat una gran remuntada a la segona part per guanyar 28 a 20

Triomf històric del femení del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat ha vençut (28-20) el BUC Barcelona en el seu debut històric a la Divisió d'Honor B. En el primer partit de tots dos conjunts a la segona categoria del rugbi estatal, el triomf ha caigut del costat de les santcugatenques, que han hagut de remuntar una diferència de set punts a la segona meitat per endur-se el matx. Les blau-i-negres buscaran la primera del campionat en el partit de la propera setmana, a domicili contra Les Abelles.

L'entrenador del femení del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha destacat que l'equip pot estar 'molt content i orgullós' pel resultat contra el BUC. Tot i començar amb mal peu l'enfrontament amb una marca en contra i una lesió, les santcugatenques van poder retallar distàncies amb les barcelonines i marxar al descans amb un resultat de 13 a 20 després de remuntar 10 punts.

El canvi de dinàmica en el resultat va donar 'molta força' al Rugby Sant Cugat, com ha explicat Casorrán, que va culminar una de les millors segones meitats de la temporada per acabar guanyant el partit. El tècnic santcugatenc ha felicitat les seves jugadores per haver aixecat un enfrontament que semblava perdut després de regalar 30 minuts de joc.

Albert Casorrán

Estem molt contents per la intensitat i per com vam aixecar un partit on havíem regalat 30 minuts de joc. Estic molt orgullós d'aquestes noies.