El Rugby Sant Cugat femení perd un partit molt competit contra Les Abelles

Les santcugatenques encaixen la primera derrota a la Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge de l'equip femení / Font: Ferran de las Rozas

Imatge de l'equip femení / Font: Ferran de las Rozas

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha encaixat la primera derrota a la Divisió d'Honor B després de perdre (31-15) al camp de les Abelles. Les d'Albert Casorrán han plantat cara en tot moment, però han sucumbita davant les alacantines. Les santcugatenques són cinquenes, després de dues jornades, i rebran l'Eibar, líder invicte del grup.

El Sant Cugat ha demostrat la seva actitud en una primera meitat molt igualada. Després d'un ràpid assaig de Les Abelles, als sis minuts de joc, el partit s'ha adormit per la tenacitat defensiva dels dos equips, que han estat capaços d'evitar fuites al darrera. Però a partir del minut 21, un xut de càstig transformat per la santcugatenca Sara Marín ha desfermat un autèntic festival d'anotacions.

Les Abelles han fet forat amb un assaig i una transformació, però el Sant Cugat ha replicat quatre minuts després gràcies a un assaig d'Elisabet Segarra i una transformació posterior que ha situat el 12-10 momentani al marcador. En el moment en què les blau-i-negres han estat més a prop de capgirar el partit, Les Abelles han sorprès a les d'Albert Casorrán amb un assaig abans d'acabar la primera meitat. Al descans, el 19-15 del marcador que ha reflectit la igualtat.

A la represa, el matx s'ha trencat amb marques a totes dues bandes, però amb triomf final alacantí. El tècnic, Albert Casorrán, ressalta que es van assolir els objectius esportius marcats del matx davant un rival que opta a l'ascens de categoria.







Albert Casorrán

Hem competit molt bé davant un rival que marca diferències en atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.