El torneig Jon Reca de rugbi assoleix una edició de rècord amb més de 600 participants

La Santboiana, gran dominador del torneig Jon Reca del Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

La Santboiana, en quatre categories, el Rugby Sant Cugat, en sub 8, i el CAU de València, en sub 6, han estat els grans dominadors de la 6a edició del torneig Jon Reca, organitzat pel Club Rugby Sant Cugat. Més de 600 jugadors han disputat l'edició més multitudinària de la competició que ha reunit 51 equips dividits en quatre categories. L'Alcobendas madrileny, el Toro balear, el Valencia Rugby i el CAU València han estat els convidats estatals.

La ZEM de la Guinardera ha quedat atapeïda de rugbi. Rugbi a totes les parts dels dos camps. Respirar rugbi, esport, hàbits saludables i potenciar valors d'aquest esport. Finalitzar un partit dels molts que s'han disputat i fer el passadís entre tots dos conjunts són signes d'identitat que aquest esport potencia constantment. 10 clubs de tot l'Estat espanyol han volgut gaudir d'un dissabte ple d'esport i de conèixer altres entitats. Els més petits ja comencen a demostrar les seves qualitats sobre el camp i com sempre dirigits per tècnics que potencien l'aprenentatge per damunt de la competitivitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.