El planter del Rugby Sant Cugat diu adéu a la temporada

La Federació Catalana de Rugby ha donat per acabades totes les competicions sense campions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Guillem Babitsch

Imatge d'arxiu / Foto: Guillem Babitsch

Els equips del planter del Rugby Sant Cugat diuen adéu a la temporada després que la Federació Catalana de Rugbi hagi decidit donar per finalitzades les competicions arran de la crisi del coronavirus. Totes les competicions s'han donat per acabades i les classificacions s'han donat per definitives. No es declararan campions en les competicions no finalitzades, i així constarà a la memòria esportiva de la temporada, que només reflectirà la classificació final.

Pel que fa al sénior masculí i al femení, la Federació Catalana de Rugbi resta a l'espera de la resolució que adopti la Federació Espanyola de Rugbi. En elc as que es doni l'opció de pujar de categoria, la federació catalana donarà les oportunitats als equips segons la classificació de la Divisió d'Honor Catalana masculina i femenina.

En un comunicat, la junta directiva de la federació ha expressat que la decisió presa és en benefici de tots els integrants de les competicions, tot i que és conscient de la complexitat i les dificultats que aquesta suposa per als diferents clubs i jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.