El Rugby Sant Cugat femení ja coneix el calendari de la Divisió d'Honor B

Les santcugatenques iniciaran la lliga el 10 de gener i la finalitzaran el 14 de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat femení / Font: Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat femení / Font: Rugby Sant Cugat

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat ja sap el calendari de la seva segona temporada a la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal. Les blau-i-negres, que tornaran a lluitar per estar en la zona alta, s'estrenaran a casa el 10 de gener encara amb un rival per determinar entre el XV Rugby Múrcia i el subcampió de la fase d'ascens de Primera Nacional. Les d'Albert Casorrán esperen tornar a jugar el play-off. La competició es disputa a una sola volta i els quatre primers juguen la promoció d'ascens.

El tècnic, Albert Casorrán, considera que "som equips tan nous que és molt difícil crear expectatives" i afirma que "tenim ganes i l'objectiu continua sent plantar-nos a la fase d'ascens".

De moment, només es coneixen sis dels vuit equips que formen la categoria: Crealia El Salvador, XV Hortaleza RC, AD Ingenieros Industriales, Muralla RC, Barcelona Universitari Club i el Rugby Sant Cugat. Els dos conjunts que falten sortiran del campió de la fase d'ascens entre el 28 i el 29 de novembre a Toledo, i de l'eliminatòria entre el XV Rugby Múrcia i el subcampió de la Fase d'Ascens, que es jugarà el 13 de desembre.







Albert Casorrán

Hi ha molts equips nous i no sabem quin nivell tindran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.