El Rugby Sant Cugat segueix invicte en superar l'AKRA a domicili per 3-13

Els santcugatencs aconsegueixen la tercera victòria consecutiva en un partit molt treballat

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat segueix invicte en superar l'AKRA a domicili per 3-13. En el partit corresponent a la tercera jornada de la Divisió d'Honor B de Rugby estatal, els santcugatencs s'han imposat a l'equip alacantí després de dominar la major part del matx. El partit ha estat igualat i els locals han posat les coses difícils, però l'equip dirigit per Dani Ripol s'ha imposat al final amb un bon joc i d'aquesta forma suma la tercera victòria consecutiva.

La primera meitat ha començat amb l'AKRA aprofitant una de les seves primeres oportunitats, i s'ha posat per davant (3-0). Els santcugatencs han reaccionat immediatament. A partir d'un clar domini en els serveis de 'touch' (servei de banda amb alçament) i de la pressió avançada, han fet acular els locals i han començat a disposar d'ocasions clares d'anotar. El Sant Cugat ha disposat de tres ocasions clares d'anotar els cinc punts, i fins i tot una que l'AKRA ha aconseguit salvar a escassament dos metres de la línia. Finalment a la quarta oportunitat el Rugby Sant Cugat ha pogut anotar i ha posat el 3-5.

La segona part, però ha començat amb els locals dominant, i tot i això, els santcugatencs han aconseguit una marca i posar-se (3-8). Ni durant els seus millors minuts, l'AKRA ha pogut sumar punts. Després d'aquest tram de partit, el Sant Cugat ha pogut sortir del seu camp i ha començat a tenir uns millors minuts.

Seguidament els nois dirigits per Dani Ripol mitjançant un seguit de 'pick and go' han anat avançant metres i d'aquesta forma han aconseguit el segon assaig de la tarda així posant el 3-13 al marcador. El xut addicional ha estat anotat i després de la bona jugada del Sant Cugat el partit estava ja (3-15) , molt encarrilat per als visitants. Uns minuts més tard els santcugatencs ha transformat un altre xut a pals i han posat el (3-18) definitiu.

Els minuts restants han estat un seguit de ràfegues dels locals intentant escurçar la distància en el marcador. Tot i l'empenta, el Sant Cugat s'ha posat fort i ha mantingut l'avantatge. Victòria treballada i satisfactòria que posa a l'equip invicte amb tres victòries de tres possibles en tercera posició amb 12 punts.

El tècnic, Dani Ripol, ha explicat que "hem fet un molt bon partit sobretot en defensa. Ha estat un desplaçament molt cansat ja que en el mateix dia hi havia l'anada i la tornada i són uns 600 quilòmtres".

Dani Ripol

Hem fet un bon partit sobretot en defensa, i es tractava d'un desplaçament complicat i cansat. Anada i tornada el mateix dia.