El Rugby Sant Cugat continua en play-off d'ascens, tot i la derrota davant la Vila

Els santcugatencs cauen al camp de la Vila per 35 a 10 en un matx marcat per la superioritat local

Els blau-i-negres es mantenen a la cinquena posició / Font: Sant Cugat Creix

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat perd (35-10) davant la Vila en el partit corresponent a la jornada sis de la Divisió d'Honor B Grup B. L'inici fulgurant dels locals ha esvaït qualsevol oportunitat dels santcugatencs. Malgrat la derrota, els blau-i-negres encara són entre els sis primers classificats, posició que dona dret a jugar la segona fase per l'ascens.

La Vila ha començat el partit amb molta més intensitat, i ja, en el primer minut de joc, Agustín Pacheco ha realitzat un assaig. Matías Daniel ha transformat el posterior xut a pals i el marcador en el primer minut ja era de 7-0. Només cinc minuts després, la Vila ha tornat a realitzar dos assaigs gràcies a Tomás Etxeverry i Francisco Marín. Els locals han transformat el posterior xut a pals del segon assaig, el partit començava amb un desfavorable 21-0 per als santcugatencs.

Al minut de 33, els blau-i-negres han transformat un xut a pals de càstig mitjançant Mathis Brueye. El partit se n'anava a la mitja part amb un marcador de 21-3.

A la represa, els locals han trigat només un minut a anotar el primer assaig i després, la posterior transformació. Als santcugatencs se'ls ficava molt coll amunt la remuntada. Les opcions s'hi han esvaït definitivament quan al minut 68, Guillem Carrión ha realitzat un nou assaig per la Vila.

A 15 minuts del final del partit, Joan Ros ha realitzat un assaig per als blau-i-negres i Mathis Brueye ha transformat el xut a pals deixant al Rugby Sant Cugat a 25 punts de l'empat. Finalment, la remuntada ha estat impossible i els santcugatencs han perdut el segon partit de la temporada per 35-10.

El tècnic, Daniel Ripol, s'ha mostrat "molt content" amb els jugadors malgrat el resultat. A més, està "satisfet per haver donat la cara i haver venut molt cara la derrota".

La propera jornada, el 10 de gener, el Rugby Sant Cugat rebrà al Tatami a la Guinardera. Els santcugatencs intentaran endur-se la victòria que els permetria consolidar-se a dins dels sis primers classificats per disputar la següent fase d'ascens de categoria.