El líder s'imposa amb autoritat al Rugbi Sant Cugat masculí (18-55)

Els santcugatencs han aguantat vius la primera meitat, però finalment La Vila ha fet valer la seva condició de favorits

Una imatge d'arxiu del Club de Rugbi masculí / Foto: Santcugatcreix

El Club Rugbi Sant Cugat ha perdut clarament (18-55) en el partit corresponent a la quinzena jornada del Grup B de la Divisió d'Honor B masculina de rugbi. L'equip dirigit per Dani Ripol ha jugat un bon partit i no ha posat les coses fàcils al CR La Vila, però els visitants finalment han assaltat La Guinardera amb el joc dominant que els ha mantingut al capdavant de la classificació durant tota la temporada.

El partit ja ha començat complicat d'inici pels santcugatencs amb un parcial de 0-17 favorable als visitants. Tot i això el Rugby Sant Cugat ha reaccionat i el matx marxava al descans amb un 13-24 que deixava el partit una mica obert. A la segona meitat els santcugatencs no han pogut mantenir el nivell i així és com finalment el líder s'ha acabat imposant amb cinc assajos aconseguits en els segons 40 minuts de partit.

L'entrenador del Sant Cugat, Dani Ripol, s'ha mostrat satisfet amb el desenvolupament del partit, ja que considera que el seu equip durant molts trams del partit ha aconseguit jugar de tu a tu contra l'equip més fort de la categoria, cosa que no havien aconseguit en l'anterior partit.

El pròxim, i darrer, partit de lliga del Rugbi Sant Cugat es disputarà després de la Setmana Santa.

Dani Ripol

Un resultat amb basta diferència de punts tot i que això no reflecteix el partit. Hem donat molta guerra però encara estem a anys llum del seu joc tot i que cada com estem més a prop