El Rugby Sant Cugat masculí i femení opten a guanyar la Copa Catalana

Els dos sèniors disputen les finals d'aquesta competició catalana


  • Comparteix:

El primer equip femení i masculí del Club Rugby Sant Cugat volen aixecar el títol de la Copa Catalana aquest cap de setmana amb la disputa de les finals. El masculí, que milita a Divisió d'Honor B, rep la visita aquest dissabte a les 18 h de la Santboiana, conjunt de la Divisió d'Honor, a la Guinardera. El femení s'enfronta aquest diumenge a les 12 h davant el BUC a la Foixarda reeditant la final de la Divisió d'Honor B i que va permetre les santcugatenques pujar a la Divisió d'Honor.

L'equip masculí arriba a la final després de superar el Sitges (14-24) als quarts de final, el Barça, de la Divisió d'Honor, (22-41) a les semifinals. Els santcugatencs s'enfronten a la Santboiana, rival favorit per aquesta final.

L'equip femení ha quedat campió de la fase prèvia i tindrà al davant el BUC amb qui han competit a la Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.