Implicació dins i fora del camp, així són les jugadores del Rugby Sant Cugat

L'equip blau-i-negre ha estat una peça clau a l'organització de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Un equip dins del terreny de joc i un altre, fora. El Rugby Sant Cugat ha participat en la Copa de la Reina i no només a la competició, sinó que tota la plantilla s'ha bolcat a l'organització de l'esdeveniment disputat aquest cap de setmana a la nostra ciutat. Un engranatge que ha funcionat a la perfecció abans, durant i després de la competició amb diferents tasques. Més d'una trentena de partits disputats i amb el Cisneros com a nou campió de la competició.

Llevar-se ben d'hora i organitzar-se com un equip per dividir les moltes tasques que cal fer abans de l'inici d'una Copa de la Reina que ha reunit els 12 millors conjunts de tot l'Estat espanyol de rugbi a 7.

Preparar les acreditacions, muntar les carpes per tot el terreny de joc, distribuir cadires i taules, i rebre els 12 equips participants amb un somriure d'orella a orella. Aquestes són algunes de les funcions que han hagut d'assumir durant els dos dies de competició les jugadores santcugatenques a la Copa de la Reina.

Un equip que ha hagut d'afrontar un altre partit, però des de fora del terreny de joc.

Més d'una trentena de partits disputats i on tota l'organització ha estat marcada per la puntualitat. Precisió a cada moment i bon funcionament entre totes les integrants.

D'aquesta Copa de la Reina, que ja és història, sempre es destacarà que un equip de jugadores va competir al terreny de joc, però també fora perquè la competició fos un èxit organitzatiu.





Meritxell Tur

Ens hem ajudat totes perquè la Copa de la Reina fos un èxit organitzatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.