El Rugby Sant Cugat assoleix la permanència a la Copa de la Reina amb una desena plaça

Cisneros és el nou campió de la competició en imposar-se a Majadahonda


  • Comparteix:

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha assolit la permanència a la màxima categoria de la Copa de la Reina després de finalitzar en desena posició en una competició disputada aquest cap de setmana a la Guinardera. Les d'Albert Casorrán han perdut davant el Pozuelo (17-22) en un matx molt igualat i que s'ha decidit en els darrers instants de partit. El Cisneros ha guanyat la competició després de superar (19-12) el Majadahonda.

El conjunt santcugatenc ha debutat a la Copa de la Reina i ha complert l'objectiu, la permanència a la màxima categoria estatal. Un equip que partia com a desè classificat després de la disputa de la primera sèrie a la Corunya.

A la segona sèrie, que s'ha disputat a Sant Cugat, les d'Albert Casorrán han anat de menys a més. I és que a la fase de grups van encadenar tres derrotes consecutives davant Cisneros, Túria i Industriales.

El matx decisiu ha arribat aquest diumenge davant el Rugby León a qui s'ha derrotat (24-0). Un cop assegurada la permanència calia cercar la novena posició, però s'ha escapat per ben poc.

Les santcugatenques han iniciat el matx com un coet i amb dues marques s'han col·locat (12-0). La reacció de les madrilenyes ha estat ràpida i s'ha arribat al descans amb triomf mínim local (12-10).

A la represa, Maria Bardají ha donat avantatge a les locals (17-10). El Pozuelo ha tirat d'orgull i, a falta de dos minuts per acabar el partit, ha capgirat el marcador situant el (17-22) definitiu.

Les santcugatenques tanquen una temporada brillant amb l'ascens a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i ara tocarà descansar per afrontar amb garanties el debut històric.

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, es mostra satisfet per assolir la permanència i destaca el treball de la plantilla. El president del club, Emilio Gutiérrez, agraeix la tasca feta de les jugadores dins del camp, però també fora a nivell organitzatiu.







Emilio Gutiérrez

Les noies han competit molt bé i també ens han ajudat a la vessant organitzativa.

Albert Casorrán

Hem assolit l'objectiu i les jugadores han demostrat el seu compromís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.