El Rugby Sant Cugat femení suma el quart triomf consecutiu al camp del Pozuelo

Les santcugatenques s'han imposat (12-18) amb una gran defensa

Imatge del partit C.R. Olímpico de Pozuelo-Rugby Sant Cugat / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha aconseguit el quart triomf consectiu de la temporada (12-18) al camp del C.R. Olímpico de Pozuelo a la sisena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han edificat el triomf en l'apartat defensiu i sent efectives en atac. Amb aquesta victòria, les d'Albert Casorrán sumen quatre punts i es mantenen en la quarta posició de la classificació amb 16 punts. La propera jornada reben la visita del C.R. Complutense Cisneros, penúltim classificat de la categoria.

Les d'Albert Casorrán han fet un partit molt seriós en tot moment, han sigut superiors, sobretot en defensa i no han deixat cap opció al conjunt madrileny. El ritme del matx, tant en defensa com en atac, l'ha portat el conjunt blau-i-negre. La defensa de les locals ha sigut molt coral i no ha deixat en cap moment que C.R. Olímpico de Pozuelo circulés amb fluïdesa la pilota i d'aquesta manera han anul·lat tota acció de perill dels madrilenys. En l'apartat ofensiu, les santcugatenques han sigut més eficients en saber aprofitar les oportunitats que han tingut en atac i mantenir sempre controlat el partit en la major part dels minuts.

La clau de la defensa ha estat la intensitat del conjunt santcugatenc i gràcies a aquesta defensa, les d'Albert Casorrán s'han emportat una victòria important per obrir escletxa respecte a la part baixa de la classificació.