El centre de tecnificació, més a prop.


  • Comparteix:

El centre de tecnificació de rugby és cada cop més a prop de la nostra ciutat segons ha confirmat el vicepresident de la Federació catalana, Josep Montiagudo, a Ràdio Sant Cugat. En un mes es coneixerà la seu definitiva d'aquest centre.

La Federació Catalana de rugby considera que a hores d'ara, el Club Rugby Sant Cugat és l'entitat millor posicionada per acollir el nou centre de tecnificació. Recordem que el Sant Cugat té equips de rugby a totes les categories de base i que la Guinerdera és un dels primers camp de l'Estat amb una superficie de gespa artificial.

Hem parlat amb Josep Maria Monteagudo, vicepresident de la Federació catalana de rugby. Segons el seu punt de vista encara no hi ha res concretat, però afirma que el club santcugatenc té moltes possibilitats d'acollir el centre. Escoltem les seves paraules.

Josep Mª Monteagudo

No hi ha res concret però el Sant Cugat és el millor posicionat per acollir el centre


Pel que fa al màxim implicat en aquesta història, el president del Club Rugby Sant Cugat es mostra esperançat per ser un centre d'aquest esport a Catalunya. Escoltem Joan Pradas,


Joan Pradas

Seria una bona noticia acollir el centre. Potenciaria l'equip.


A les properes setmanes es coneixerà quina és la decisió final de la Federació catalana. Pel que sembla el Club Rugby Sant Cugat té moltes opcions per acollir aquest centre de tecnificació.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.