Segona millor selecció d'Europa de rugbi seven


  • Comparteix:

La selecció espanyola ha culminat un gran any

La selecció espanyola ha culminat un gran any

Les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla i Gina de Swert, juntament amb les seves companyes de la selecció espanyola de rugbi seven han estat escollides com la segona millor selecció europea de la temporada 2008-2009. El combinat espanyol ha obtingut grans resultats com el subcampionat d'Europa a Hannover o la setena posició en el Mundial de Dubai.

Gran temporada pel rugbi santcugatenc femení. Als títols de campiones de lliga i copa de Júlia Pla i Gina de Swert amb l'INEF Barcelona, el subcampionat d'Europa i la setena posició en el Mundial de Dubai de rugbi seven de les germanes Pla i Gina de Swert, ara les santcugatenques i les seves companyes de selecció han estat nomenades la segona millor selecció d'Europa en el 2008-2009.

Júlia Pla, està molt satisfeta per aquest reconeixement que ha rebut la selecció espanyola.

Júlia Pla

Cada any hem anat a més i s'està treballant bé. No hi ha cap competició durant l'any i ens hem d'adaptar ràpidament al format de rugby seven, però és una satisfacció.


Un reconeixement que serveix també de colofó a la carrera de Gina de Swert que va decidir penjar les botes al final de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.