El Centre de Tecnificació de Rugbi no anirà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Definitivament no hi haurà Centre de Tecnificació de Rugbi a Sant Cugat

Definitivament no hi haurà Centre de Tecnificació de Rugbi a Sant Cugat

L'Ajuntament i la Federació Catalana de Rugbi trenquen definitivament les negociacions per la construcció del Centre de Tecnificació de Rugbi a La Guinardera. Després de tres anys de converses, el president de l'ens federatiu, Ignasi Planas es mostra decebut perquè havien apostat molt fort per la instal·lació del centre a Sant Cugat. El regidor d'Esports, Xavier Amador creu que la proposta de la Federació Catalana de Rugbi no beneficiava a l'esport santcugatenc.

Les divergències sobre la gestió del Centre de Tecnificació de Rugbi entre Ajuntament i Federació Catalana de Rugbi han provocat que finalment Sant Cugat no sigui la ciutat escollida per acollir aquesta instal·lació. El primer distanciament entre les parts va sorgir quan tots dos organismes volien gestionar directament el centre. La Federació Catalana de Rugbi, per tal d'apropar postures, va proposar ara fa gairebé un mes, la gestió compartida del centre. Finalment, com explica el president de l'ens federatiu, Ignasi Planas, les negociacions s'han trencat ja que l'Ajuntament ha rebutjat la proposta.

Ignasi Planas

Ahir vam rebre una carta del regidor d'Esports dient que descartaven el projecte a Sant Cugat. És decebedor per les llargues negociacions.




Per la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que la proposta de la Federació Catalana de Rugbi no beneficiava els santcugatencs.

Xavier Amador

Insisteix en punts que considerem no negociables i importantíssims en la defensa dels interessos santcugatencs.





Amador parla d'altres punts de la proposta de la Federació amb els quals no estaven d'acord.

Xavier Amador

S'exposen altres característiques com la gespa natural, però nosaltres optem per la gespa artificial.






Ara, la Federació Catalana de Rugbi haurà de buscar una altra ubicació pel futur Centre de Tecnificació de Rugbi. Sant Cugat ja no acollirà definitivament aquestes instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.