Losada jugarà la final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Joan Losada

Imatge d'arxiu de Joan Losada

El jugador del Club Rugby Sant Cugat Joan Losada i els seus companys de la selecció espanyola sub-18 han accedit a la final del Campionat d'Europa, després d'imposar-se a Polònia (26-3) en semifinals. Divendres a les vuit del vespre, la selecció espanyola s'enfrontarà a Portugal a la gran final d'aquest europeu que s'està disputant a Itàlia.

Els pronòstics de Losada s'han complert i finalment, tal i com ell va predir, Espanya i Portugal es veuran les cares a la final. Els portuguesos arriben a aquesta final després de guanyar a Holanda (25-10) en semifinals, mentre que la selecció espanyola ho fa amb una victòria sobre Polònia (26-3), aconseguida dimarts al vespre. Losada i els seus companys van suar de valent per derrotar els polonesos, que van aguantar l'empat fins la segona meitat. Després del descans però, la selecció espanyola va agafar el control del partit i va acabar embutxacant-se la victòria i l'accés a la gran final.

Divendres a les vuit del vespre doncs, el jugador del Club Rugby Sant Cugat Joan Losada té l'oportunitat de proclamar-se campió d'Europa si ell i la selecció espanyola són capaços de derrotar Portugal, l'altra gran favorita al títol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.