El Club Rugby Sant Cugat, llavor de Catalunya


  • Comparteix:

Els sis santcugatencs presents amb la selecció catalana

Els sis santcugatencs presents amb la selecció catalana

Sis jugadors de l'equip juvenil del Club Rugby Sant Cugat s'ha proclamat campions d'Espanya amb la selecció catalana i han aconseguit automàticament l'ascens a la primera categoria. En categoria cadet, sis jugadors més han participat en un amistós entre la selecció del Rosselló i Catalunya, de cara a preparar el Campionat estatal d'aquest mateix mes.

En total, 12 jugadors de la base santcugatenca han estat presents en l'activitat de la selecció nacional. El cas més destacat és el dels juvenils, que han quedat campions d'Espanya de categoria B, a Tarragona aquest passat cap de setmana. Els sis integrants són Àlex Briatore, Àlex Schofield, Javier Torres, Marc Principal, Joan Losada i Pol Gómez. Tots ells han integrat una selecció que ha passat per sobre els tres rivals, Balears, Navarra i Astúries. De fet, en la final davant els asturians, Catalunya ha vençut per 40 a 0.

Cal recordar que Catalunya ha participat en la categoria B ja que la Federació Espanyola l'ha mantingut exclosa de les seves competicions les darreres temporades, a causa del procés de reconeixement oficial de la selecció catalana per part de la Federació Catalana de Rugby.

D'altra banda, sis jugadors cadets, Iñigo Cucurull, Bruno Granell, Abraham Velázquez, César Ocampo, Gonzalo Hernández i Pol Pla, han pres part en un amistós amb Catalunya, que s'ha enfrontat a la selecció del Rosselló i que ha perdut per 53-5 dissabte a La Boulou. Cal destacar però, que el combinat nord-català és un dels més potents de l'estat francès.

Aquest enfrontament però, serveix per preparar el Campionat d'Espanya, també de categoria B, que Catalunya disputarà el 24 i 25 d'abril a Gijón, on els sis santcugatencs tenen moltes opcions de participar-hi.

Un gruix de jugadors, cadets i juvenils, que han representat amb qualitat la base del Club Rugby Sant Cugat i que han fet sentir orgullós el seu director esportiu, Xavier Gómez.

Xavier Gómez

Representa el bon treball que fem i són jugadors que ens fan sentir orgullosos.



Properament, se sabrà el llistat definitiu de jugadors cadets que conformaran Catalunya i també els rivals de la selecció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.