Eleccions al CRSC


  • Comparteix:

El president, Joan Pradas, valora positivament el seu mandat

El president, Joan Pradas, valora positivament el seu mandat

El Club Rugby Sant Cugat convoca eleccions a l'entitat pel dimarts 18 de maig. L'actual president del club, Joan Pradas, amb la seva junta directiva, ha avançat a Cugat.cat que es tornarà a presentar com a opció continuïsta del model de club que han aplicat els últims quatre anys.

De moment, aquesta és l'única candidatura oficial presentada a les oficines del club. El període de presentació de candidatures estarà obert fins divendres, però de moment, el president, Joan Pradas, ha assegurat que no té constància de l'existència de cap candidat alternatiu.

Pradas ha valorat positivament els seus quatre anys de mandat, un temps en el que creu que el club ha evolucionat i crescut en la bona direcció.

Joan Pradas

El club ha evolucionat. Ha crescut. El club que deixem és bastant més gran que el que era quan vam arribar fa quatre anys.



Les eleccions del Club Rugby Sant Cugat es celebraran, doncs, el dimarts 18 de maig i, de moment, només compten amb un candidat oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.