Marxa Diego Fucks, arriba Jordi Justícia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CRSC

Imatge d'arxiu del CRSC

El fins ara entrenador de l'equip sènior del Club Rugby Sant Cugat (CRSC), Diego Fucks, deixa el seu càrrec al capdavant del primer equip i passa dirigir la secretaria tècnica i a entrenar l'equip juvenil. Jordi Justícia és el nou entrenador del conjunt sènior santcugatenc.

Després de dues etapes com a entrenador del Club Rugby Sant Cugat, l'argentí Diego Fucks deixa de dirigir el primer equip santcugatenc. En aquests anys, Fucks ha aconseguit pujar l'equip de Segona Regional a Primera Estatal i ha estat a punt d'ascendir a Divisió d'Honor B.

Com ja va succeïr ara fa uns anys, Diego Fucks passarà a entrenar el conjunt juvenil del club, a més de ser el nou secretari tècnic. El president de CRSC, Joan Pradas, explica els motius d'aquest canvi al front del primer equip.

Joan Pradas

Estem contents de la seva feina però tocava un canvi. Durant aquests anys ha fet una feina molt bona i ho hem arreglat així.


Amb aquests canvis, Jordi Justícia passa a ser entrenador del primer equip santcugatenc. Justícia ja havia estat dins el CRSC com a jugador ara fa uns anys i en els darrers temps era l'entrenador del segon equip de la UE Santboiana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.