Debut immillorable


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) debuta amb victòria (44-12) a Primera Nacional davant el València. D'aquesta manera el nou entrenador dels santcugatencs, Jordi Justícia, comença amb triomf contra un dèbil València i es mostra satisfet del matx que han disputat els seus jugadors.

Els jugadors santcugatencs han dominat el joc durant gran part del matx. Els locals s'han avançat en els primers minuts del partit sense deixar opcions al conjunt valencià. A la segona meitat els visitants han intentat escurçar distàncies però els santcugatencs han continuat amb la mateixa dinàmica de joc fins a augmentar la distància al marcador. El resultat final ha estat de 44 a 12.

El nou entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, es mostra satisfet pel treball realitzat pels seus jugadors tot i que encara queden coses per millorar.

Jordi Justícia

Estic content del partit de l'equip i del treball realitzat tot i que queden aspectes per pulir.



El proper partit dels santcugatencs és al camp de la Santboiana, un dels conjunts forts de la categoria, el pròxim cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.