Dues victòries en els dos primers partits

Imatge de la victòria santcugatenca en la primera jornada de lliga

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) guanya al camp de la Santboiana B (20-31) en el partit corresponent a la segona jornada de Primera Nacional. D'aquesta manera els santcugatencs sumen dues victòries en les dues primeres jornades de lliga. El president de l'entitat santcugatenca, Joan Pradas, afirma que el partit ha estat molt difícil i es mostra satisfet del treball dels seus jugadors.

Després de la victòria de la setmana passada davant el València a casa (44-12), els santcugatencs visitaven el camp de la Santboiana B sense conèixer realment les seves possibilitats. El Club Rugby Sant Cugat s'ha avançat al marcador a la primera meitat del matx. Moments abans d'arribar al descans el conjunt rival ha fet una marca que deixava el marcador amb un 7 a 15.
A falta de 10 minuts pel final, el partit estava molt igualat. Els santcugatencs han disposat d'un cop de càstig a favor i han marcat la diferència del resultat. Marcador final 20 a 31. Amb aquest resultat el club santcugatenc se situa en segona posició amb nou punts, un per sota del líder, l'Hospitalet.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, valora la segona victòria consecutiva del seu conjunt.

Joan Pradas

El partit ha estat difícil i he vist els jugadors força bé. En resum, prou bé.

El proper matx dels santcugatencs és al camp del penúltim classificat, El Toro, en el partit corresponent a la tercera jornada del Grup C de la Primera Nacional.