El Club Rugby Sant Cugat visita el Poblenou Enginyers


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat visita el camp del Poblenou Enginyers dissabte a les quatre de la tarda en l'11a jornada de Primera Nacional. Els santcugatencs són segons i visiten un rival complicat com a local.

Els santcugatencs necessiten guanyar al camp del Poblenou per continuar a la segona plaça del grup, que els donaria dret a jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor B. Els de Jordi Justícia només han perdut dos partits en el que va de temporada i esperen guanyar per apropar-se al líder, l'Hospitalet. Un líder que visita el camp del tercer, la Santboiana B.

El jugador del Club Rugby Sant Cugat Ernest Miramunt creu que el matx és assequible.

Ernest Miramunt

El Poblenou és un equip de mitja taula i en la primera volta ja els vàrem derrotar.



Resten quatre partits per acabar la competició i els santcugatencs han de quedar entre els dos primers classificats per jugar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor B del rugbi estatal. El matx entre el Poblenou i el Club Rugby Sant Cugat es disputa dissabte a les quatre de la tarda a camp barceloní.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.