Corbacho dóna les claus per derrotar el líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) afronta aquesta jornada un partit vital contra el líder de la categoria, l'Hospitalet. L'última víctima dels barcelonins va ser la Santboiana B, a qui van apallisar. El tècnic santboià, Javier Corbacho, ha analitzat a Cugat.cat les claus del joc que haurà de fer el CRSC per plantar cara al primer classificat de lliga.

La Santboiana B ha tastat recentment la superioritat de l'Hospitalet, líder imbatut del grup C de Primera Nacional. El seu partit del passat cap de setmana va finalitzar amb el contundent marcador de 37 a 3. El tècnic del conjunt derrotat, Javier Corbacho, ha explicat a Cugat.cat les armes del líder.

Javier Corbacho

El seu punt fort és l'ordre defensiu. Els seus jugadors estan físicament molt bé. Basen el seu joc en els errors del contrari.




Corbacho també ha analitzat el joc del CRSC i assegura que la clau per fer mal a l'Hospitalet és 'jugar sense riscos a la zona davantera'.

Javier Corbacho

El CRSC té una arma molt podersoa que és la seva davantera i el seu joc de tuixa i al peu. No han de córrer riscos si volen plantar cara.




El partit entre el CRSC i l'Hospitalet es disputa diumenge a les dotze del migdia a la ZEM de la Guinardera i pot classificar matemàticament els santcugatencs pel play-off d'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.