El Rugby Sant Cugat guanya amb la mirada posada al play-off d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat derrota (18-28) el Sitges en la penúltima jornada de la Primera Nacional. Els santcugatencs han sortit adormits a la primera meitat, però han remuntat el matx en el segon temps. Els de Jordi Justícia ja pensen en el play-off d'ascens a la Divisió d'Honor B.

El Club Rugby Sant Cugat afrontava el matx al camp del Sitges com a preparació del play-off d'ascens que disputarà el proper mes de març amb tres eliminatòries. Els del Garraf han sortit molt motivats i han aconseguit el primer assaig (5-0). Els santcugatencs han reaccionat, però han marxat al descans amb un mínim desavantatge. A la represa, els santcugatencs han treballat més intensament en defensa i han aconseguit remuntar el matx. L'entrenador de l'equip, Jordi Justícia, es queixa del mal joc exhibit en el primer temps.

Jordi Justícia

Hem sortit molt relaxats en el primer temps. A la represa, hem millorat i hem acabat guanyant.




Els santcugatencs finalitzen la lliga diumenge vinent quan rebran el CEU Barcelona, cuer del grup. Els de Jordi Justícia aprofitaran aquest matx per preparar el play-off d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.