Anglaterra espera a la final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

La selecció espanyola femenina, amb les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla, accedeix a la final del Campionat d'Europa després de superar a Suècia (18-3) en el darrer partit de grup i es trobarà a Anglaterra a la final. El combinat estatal supera sense gaires problemes a les escandinaves i dissabte a les cinc de la tarda tindrà l'oportunitat de reeditar la victòria aconseguida l'any passat en el mateix campionat.

El conjunt estatal ha complert amb les expectatives i ha superat a Suècia per un clar (18-3) amb un assaig de la santcugatenca Bàrbara Pla. Una victòria que dóna a les noies entrenades per Inés Etxegibel l'oportunitat de sumar el segon campionat d'Europa consecutiu i consolidar-se com una de les potències a nivell europeu.

A la final espera Anglaterra, equip que ha demostrat la seva gran categoria guanyant també els tres partits de grup davant Itàlia, Holanda i Rússia, sense haver rebut cap punt en contra. El matx es disputa aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda a La Corunya, seu del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.