El Club Rugby Sant Cugat prepara la 8a edició del Torneig de Seven


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CRSC

Imatge d'arxiu del CRSC

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) organitza el 8è Torneig de Seven Ciutat de Sant Cugat pel proper dissabte 25 de juny. La cita, que tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera, compta amb un cartell de luxe amb equips com la Selecció de Mònaco i el Béziers Hérault, de la Catalunya Nord.

El vuitè Torneig Seven Ciutat de Sant Cugat arriba enguany amb un cartell de més de 10 conjunts. Els equips es dividiran en dues lliguetes i els dos conjunts que aconsegueixin la primera plaça disputaran la final. Després, com ja és tradicional en el món del rugby, tots els participants, juntament amb el públic assistent, faran el tercer temps, que consisteix en un sopar a la mateixa ZEM de la Guinardera i una festa.
Un dels organitzadors del torneig, Sergi Derqui, explica a Cugat.cat quin és l'objectiu del torneig.

Sergi Derqui

Ens agradaria consolidar un bon torneig de seven, perquè és el futur del rugby olímpic. Ens agradaria que constés com un dels torneigs d'Espanya importants.




El vuitè Torneig de Seven Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera des de les deu del matí fins les 12 de la nit, serà el proper dissabte 25 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.