El Béziers Hérault francès s'emporta el Sant Cugat International Sevens


  • Comparteix:

Un total de dotze equips han participat en el Sant Cugat International Sevens organitzat pel Club Rugby Sant Cugat (CRSC) i amb la presència de clubs catalans, gallecs, francesos i del Principat de Mònaco. El Béziers Hérault s'ha endut la victòria en un torneig que ha començat a quarts d'onze del matí i que ha finalitzat a les vuit del vespre. Les noies del Club Rugby Sant Cugat i el Rugby Club Sitges han fet un partit d'exhibició.

La ZEM de la Guinardera ha gaudit d'un dia de rugby seven amb la participació d'una dotzena de conjunts que han viscut una jornada que ha transcorregut sota un sol de justícia que han patit sobretot els jugadors, que tot i la calor, no han baixat el ritme i han mostrat totes les virtuts d'aquesta modalitat del rugbi que per les seves característiques és més espectacular que la de rugbi 15.

El torneig ha comptat amb equips estrangers com el Béziers Hérault, el Ceret Sportif, la selecció de Mònaco o el Mexican Cops. Des de Vigo ha arribat el Galicia Barbarians i com a representants catalans el CR Sant Cugat, el Seven Level, el RC Sitges, l'Old SantQ, el Rugby CRU, l'Old Skulls VII i el Kia Ora 7's Rugby.

Enguany s'ha augmentat el nombre d'equips i s'ha passat del set als dotze de l'actual. Un dels organitzadors del torneig, Pau Puigdollers, destaca l'alt nivell i espera que la propera edició sigui encara millor.

Pau Puigdollers

Hi hagut un gran nivell i tot ha funcionat molt bé gràcies a tothom. Esperem que en propers anys poguem fer un torneig encara més important.






El conjunt francès del Béziers Hérault s'ha proclamat campió de la 8a edició del Sant Cugat International Sevens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.