Vuit santcugatencs al Pla de Tecnificació de la catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Gómez

Imatge d'arxiu de Pol Gómez

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) aporta vuit jugadors al Pla de Tecnificació que la Federació Catalana de Rugbi (FCR) està duent a terme en les categories infantil, cadet i juvenil durant el mes de juliol a l'INEF Barcelona. En categoria infantil, Damià Álvarez, Ian Schofield i Marcel Pujol, en cadet, Bruno Granell i Pol Pla i en juvenil, Joan Losada, Pol Gómez i Mati Berasategui completen la nòmina de santcugatencs que representen més del 25 per cent del total de seleccionats.

El rugbi santcugatenc està de moda i ho demostra la selecció de vuit jugadors del CRSC pel Pla de Tecnificació que la FCR està duent a terme. En total són 30 els jugadors catalans els que hi participen amb un clar color santcugatenc a l'INEF Barcelona. Per cada categoria, infantil, cadet i juvenil s'han seleccionat deu jugadors. Tres infantils del CRSC,
Damià Álvarez, Ian Schofield i Marcel Pujol, dos cadets, Bruno Granell i Pol Pla, i tres juvenils, Joan Losada, Pol Gómez i Mati Berasategui són els representants del CRSC.

El coordinador del Pla de Tecnificació de la Federació Catalana de Rugbi, Marc Sentís, explica els principals punts a treballar durant aquest mes.

Marc Sentís

Fem un pla molt personalitzat i fem el desenvolupament físic del jugador i la millora de la tècnica.





A l'agost el pla s'atura i més endavant els participants passaran una prova per veure quina ha estat la seva evolució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.