El Club Rugby Sant Cugat venç i convenç


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat venç (0-41) el Poble Nou Enginyers a la 10a jornada del grup C de Primera Nacional. Amb aquesta victòria els santcugatencs es mantenen en posicions de play off d'ascens en un partit en què l'entrenador santcugatenc, Jordi Justícia, ha destacat la bona feina de totes les línies i en especial de Ricard, Nico i Perico.

Els santcugatencs s'han mostrat molt superiors al Poble Nou Enginyers i s'han endut la victòria i el punt de bonus en atac, sumant així cinc punts i mantenint-se en llocs de play off, quan falten quatre jornades per finalitzar la lliga regular.

El primer temps ha finalitzat amb un parcial (0-17) favorable als santcugatencs. En el segon temps el control ha continuat de banda de l'equip de Jordi Justícia que s'ha mostrat molt content del joc defensiu del seu equip que s'ha endut la victòria (0-41).

Jordi Justícia

Hem tingut un plantejament molt bo en defensa i hem recuperat moltes pilotes. En atac hem estat molt efectius.



La següent setmana el CRSC rep la visita de El Toro mallorquí. El matx es disputarà dissabte a un quart de tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.