El Club Rugby Sant Cugat guanya i té els play-off a tocar

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) guanya el RC Sitges (3-24) a la penúltima jornada del grup C de Primera Nacional. Els santcugatencs s'han imposat en un matx molt travat i on han demostrat la seva fortalesa defensiva sumant el quart partit consecutiu sense encaixar cap assaig. Si els santcugatencs guanyen la propera jornada o el BUC no suma cap victòria més el CRSC confirmarà la classificació pels play off d'ascens.

Els santcugatencs han aconseguit una nova victòria i un punt de bonus pels assajos aconseguits per Perico, Marcelo, Piri i Daniele. Tot i no haver desplegat un bon joc, l'equip de Jordi Justícia ha estat efectiu en atac i molt segur en defensa, com és habitual en els últims partits. Tal com els hi va passar a Poble Nou Enginyers, Ponent i El Toro, el Sitges no ha estat capaç de fer un assaig fruit de la bona defensa santcugatenca. Al descans els santcugatencs ja dominaven (3-14), avantatge que han ampliat en el segon temps fins el 3-24 definitiu.

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca per sobre de tot la victòria i la seguretat defensiva del seu equip.

Jordi Justicia

Hem dominat algunes fases però no hem tingut un joc clar. Almenys hem estat molt segurs en defensa i sumem quatre partits sense encaixar assajos.

La següent setmana hi ha descans federatiu i d'aquí dues els santcugatencs rebran l'Ibiza, en el que serà el darrer partit de lliga regular. A falta d'una jornada els santcugatencs depenen d'ells mateixos per accedir al play-off d'ascens. Si guanyen el conjunt eivissenc o el BUC, tercer classificat, no guanya, tindran el bitllet per lluitar per l'ascens.