Universidad de Granada, rival del Club Rugby Sant Cugat a la fase d'ascens a Divisió d'Honor B segons la Federació Espanyola


  • Comparteix:

Imatge del Club Rugby Sant Cugat

Imatge del Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat jugarà la primera eliminatòria dels play-off d'ascens a Divisió d'Honor B contra l'Universidad de Granada segons ha afirmat la Federació Espanyola de Rugby (FER) a Cugat.cat. El conjunt granadí ha quedat segon del grup D de Primera Nacional. Aquest enfrontament es durà a terme sempre que es faci oficial el primer lloc de l'equip santcugatenc al grup C de la primera fase, una posició que la FER encara no ha fet constatar formalment al Club Rugby Sant Cugat, tal com ha assegurat a aquest mitjà el seu president, Joan Pradas.

L'últim partit del grup C de Primera Nacional enfrontava Club Rugby Sant Cugat i Ibiza RC, però un error en els bitllets del vol dels eivissencs van impossibilitar la presència dels visitants a la ZEM de la Guinardera. La Federació va anunciar una reunió aquest dimecres per decidir si el matx es donava per guanyat als santcugatencs o si s'havia de disputar de nou. No obstant això, el sorteig de la primera eliminatòria per al play-off d'ascens a Divisió d'Honor B s'ha celebrat aquest dilluns i ha determinat que el conjunt santcugatenc, en qualitat de líder del grup C, jugarà aquesta primera eliminatòria contra el segon del grup D, l'Universidad de Granada, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Rugby a Cugat.cat.

Ara bé, des del club santcugatenc no s'ha volgut confirmar aquesta decisió. El seu president, Joan Pradas, ha afirmat que tot i que el més plausible és que el CRSC sigui declarat líder d'aquest grup C, s'ha d'esperar el missatge de la Federació que doni el conjunt de Jordi Justícia com a guanyador del partit contra l'Ibiza RC, informació que encara no ha arribat de manera formal.

En cas que es confirmi l'eliminatòria, els santcugatencs jugarien l'anada el tercer dissabte d'aquest mes a Granada, mentre que la tornada la disputarien a la ZEM de la Guinardera, com a locals, el diumenge següent. D'altra banda, els altres tres encreuaments d'aquesta primera eliminatòria són CRAT UDC - BUC, Zarautz Rugby - AD Ingenieros Industriales i Belenos R.C. - Eibar Hierros Anetxe RT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.