El Club Rugby Sant Cugat perd i haurà de remuntar a La Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat perd (21-15) a l'anada de la promoció d'ascens a Divisió d'Honor B contra la Universidad de Granada. El matx ha estat molt igualat en el primer temps i s'ha decidit en el segon per als andalusos gràcies a l'encert en els cops de càstig. Segons el tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Justícia, l'equip no ha fet un bon partit i veu l'eliminatòria 'totalment remuntable'.

El Club Rugby Sant Cugat ja espera la tornada a La Guinardera i confia en poder remuntar el 21 a 15 de l'anada. La Universidad de Granada s'ha avançat amb un assaig i la posterior transformació, però l'encert del santcugatenc Iñaki Berasategui en els cops de càstig ha permès els de Jordi Justícia donar la volta al marcador i posar-se 7 a 12. Els granadins han empatat abans d'arribar al descans amb un altre assaig (12-12).

En el segon temps, els santcugatencs només han pogut anotar amb un cop de càstig d'Iñaki Berasategui, i ha estat el Granada qui ha anat distanciant-se en el marcador anotant tres cops més i aconseguint la victòria per sis punts de diferència (21-15). El tècnic del CRSC, Jordi Justícia, reconeix que no han fet un bon partit, però veu l'equip superior al Granada i amb moltes opcions d'aixecar la diferència en el matx de tornada.

Jordi Justícia

Crec que tenim un equip superior. Som conscients que no hem jugat bé i que podem fer-ho millor. És remuntable.

Una derrota que el Club Rugby Sant Cugat intentarà corregir diumenge vinent en el partit de tornada a la Guinardera per tal d'assolir l'ascens a la Divisió d'Honor B. Enguany, els santcugatencs han guanyat sis dels set partits jugats com a locals.