La selecció estatal femenina busca millorar al Seven de Hong Kong la plata de Dubai


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

La selecció espanyola femenina, amb les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla, disputa aquest divendres i dissabte el Seven Internacional a Hong Kong. El conjunt estatal s'enfrontarà a la primera fase contra els Estats Units i Tunísia

La selecció espanyola arriba al Seven Internacional de Hong Kong amb la intenció d'arribar com a mínim a semifinals, després de guanyar recentment la Copa de Plata al Seven de Dubai. L'equip de les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla disputa el primer partit contra els Estats Units aquest divendres a dos quarts de nou del matí. El segon rival serà Tunísia a partir de tres quarts i cinc minuts de deu del matí. Si finalitzen primeres de grup, passaran a semifinals que disputaran dissabte, sinó jugaran pel cinquè lloc el mateix divendres.

La resta d'equips participants són Canadà, la Xina, Anglaterra, Austràlia, Rússia, Holanda, Hong Kong, el Brasil i el Japó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.