El juvenil del Club Rugby Sant Cugat es juga la lliga a partit únic contra la Santboiana


  • Comparteix:

Imatge del juvenil del CRSC / Font: CRSC

Imatge del juvenil del CRSC / Font: CRSC

El juvenil del Club Rugby Sant Cugat (CRSC) disputarà contra la Santboiana la final del Campionat de Catalunya a Cornellà aquest dissabte a les quatre de la tarda. El matx el disputen els dos millors equips de la lliga regular que ja han obtingut el bitllet per disputar la fase prèvia de la lliga estatal.

El conjunt santcugatenc, entrenat per Geoffroy Lourdou 'Gos' i Gustavo Pardo, afronta la final de la Lliga Catalana contra la Santboiana amb ganes d'endur-se el títol i confirmar-se com el millor equip juvenil de Catalunya. Tots dos equips no van tenir problemes per imposar-se al FC Barcelona i l'Associació de Rugby de Poble Nou a les semifinals del play-off pel títol i ara mesuraran les forces a partit únic que es disputarà en terreny neutral, el camp de la Taxonera de Barcelona. Tots dos es coneixen de la lliga i en els dos enfrontaments la victòria va caure de banda de la Santboiana.

El director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, creu que a partit únic les forces estan igualades.

Xavier Gómez

Ells ens van guanyar els dos partits de lliga, però una final és diferent i tots dos tenim les mateixes opcions per guanyar.



El matx es disputa aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Tots dos conjunts ja s'han classificat per disputar la fase prèvia de la lliga estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.