L'estatal de rugbi 7 es juga la classificació per al Mundial i el títol europeu


Temes relacionats

Júlia i Bàrbara Pla finalitzen segones a la primera prova de l'Europeu (18/jun/12)


  • Comparteix:

Bàrbara Pla en una imatge amb el combinat estatal

Bàrbara Pla en una imatge amb el combinat estatal

La selecció espanyola femenina de rugbi 7, amb les santcugatenques Júlia i Barbarà Pla, disputa aquest cap de setmana a Moscou la fase de classificació per al Campionat del Món 2013. Un torneig que també decidirà qui és el campió d'Europa d'enguany, on les espanyoles són segones amb 18 punts, a dos del líder, Anglaterra.

Les germanes Pla i les seves companyes de selecció tenen la complicada missió d'aconseguir el títol europeu tenint davant una potència com Anglaterra. El conjunt britànic s'ha mostrat intractable, tot i que contra les espanyoles va patir per guanyar la primera sèrie disputada a Holanda el passat cap de setmana. Ara les germanes Pla són segones a dos punts de les angleses i tres per sobre de les holandeses. Mantenint aquesta posició la selecció espanyola no podria ser campiona d'Europa, però sí que s'asseguraria una plaça per al Mundial 2013, ja que es classifiquen les quatre primeres seleccions. El combinat espanyol ha quedat enquadrat en el grup B i jugarà contra Ucraïna, Suècia i Escòcia, intentant quedar primera de grup per no haver d'enfrontar-se contra Anglaterra fins a una hipotètica final. Júlia Pla creu que el combinat estatal té opcions.

Júlia Pla

La idea es quedar primeres de grup i als quarts de final en principi tenim un rival assequible. L'objectiu és poder ser a la final.


El campionat es disputa dissabte i diumenge a Moscou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.